2. WordPress Meetup Niš

Nakon prvog #WPNis okupljanja i odlične WordCamp Belgrade 2016 konferencije, pozivamo vas na drugi WP Meetup u Nišu. Prošli put je bilo fantastično i želimo još jednom svima da se zahvalimo što su došli i pokazali da WordPress ima veliku podršku u našem gradu.

WordPress zajednica u Nišu je deo #WPSerbia zajednice i delujemo kao jedna celina, a zajednički cilj je promocija WordPress-a i druženje.

Uprkos sezoni odmora organizujemo još veći Meetup:

* Ukoliko dolazite na oba okupljanja potrebno je posebno se prijaviti.

 

Veliku zahvalnost dugujemo Deli prostoru za kreativno delovanje i Tilda coworking prostoru koji su nam obezbedili prostor i dali neiscrpnu podršku našoj zajednici. Ekipa iz Niša takođe duguje zahvalnost Shindiri Studiju koji nastavlja podršku našim okupljanjima.

Prvog dana (20. jula) planirana su predavanja koja će pokriti teme i za nas koji se bavimo WordPress-om, kao i za totalne početnike. Biće iskusnih predavača koji žele da prenesu svoje znanje i time pomognu da što pre iskoristite sav potencijal ovog sjajnog CMS-a.

Narednog dana (21. jula) održaćemo radionicu i na konkretnim primerima pokazati rešenja najčešćih situacija u WP development-u. Planirane su dve radionice od kojih jedna za neiskusne, a druga za naprednije korisnike WordPress-a. Da biste učestvovali u radionici potrebno je da ponesete laptop :). Broj mesta za radionicu je ograničen pa vas molimo da se obavezno prijavite ukoliko dolazite.

Pogledajte slike sa prethodnog #WPNis Meetup-a, a takvu atmosferu očekujemo i ovog puta. Video sa održanim predavanjima pogledajte ovde.

Detaljan program objavićemo uskoro.

Pozivamo sve koji su voljni da pomognu daljem širenju ‪#‎WPNis‬-a da puste mail na wpnis@wpserbia.rs, kao i da se pridruže grupi na meetup.com sajtu.

Ulazak je besplatan uz obaveznu prijavu na linkovima:

Vidimo se 20. i 21. jula u Nišu.

by Aca Predić, on July 7, 2016

Premium WordPress themes and plugins PHP developer. One of the founders of #WPNis